Associació Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008165
 
Presentació de la nova web www.latossa.org

 

12 de març 2003

Coincidint amb el primer aniversari de la presentació oficial de la seu de l'Associació Salvem La Tossa a Internet, tenim la satisfacció de presentar el nou disseny de la web.

L'associació des del seu naixement ha sigut fidel al mateix principi: informar sobre la problemàtica del projecte de macrourbanització al voltant d'un camp de golf que una promotora, amb la complicitat de l'Ajuntament de Benicarló, pretén instal·lar al paratge de La Tossa.

Fidels aquest principi present en totes les activitats de l'associació, en el desenvolupament de la nova web s'ha ficat especial atenció en aconseguir que el visitant dispose d'un accés ràpid, senzill i comode a tots els continguts.

La web, que incorpora una pàgina d'inici creada amb les més avançades tècniques publicades en el camp de la usabilitat, s'ha desenvolupat utilitzant exclusivament software lliure.

Podeu ampliar la informació sobre el nou disseny a la mateixa web.

Lamentablement, la web encara incorpora en totes les pàgines el comptador de dies transcorreguts sense reposta de l'alcalde de Benicarló a la carta oberta que se li va remetre. I en són ja 365.

Carta oberta: un any i sense resposta

 

Ara fa un any es va remetre una carta oberta al senyor alcalde de Benicarló on es tractaven temes de gran importància per a tots els veïns de la nostra ciutat. En la carta es demanava saber quines eren les raons que impulsaven a l'Ajuntament a promoure la destrucció del paratge de La Tossa per acabar instal·lant una macrourbanització amb un camp de golf. Voliem saber, de primera mà, quins arguments tenia l'equip de govern per recolzar aquesta iniciativa que s'ajusta als interesos particulars d'una promotora.

Ha passat un any i encara no es coneix quina és l'opinió de l'alcalde ni de l'equip de govern. Únicament tenim els indicis de les seues accions i les declaracions d'algun regidor-delegat defensant sense fonament l'actuació de la promotora. Un any després els ciutadans seguim sense saber perquè l'alcalde i el seu grup recolzen un macroprojecte urbanitzador que acabarà afectant la qualitat de vida de tots els que vivim a Benicarló i que hipotecarà irreversiblement el nostre futur com a poble i com a persones.

Ara també ens haurem de preguntar perquè ha passat un any i encara no han contestat. Potser un any no ha sigut temps suficient per trobar arguments que justifiquen la seua actuació? Potser creu l'equip de govern que els benicarlandos no seriem capaços d'entendre quins són els seus motius? O potser pensen que no els aprovariem?

La ciutadania es mereix un exercici de transparència per part de l'Ajuntament. Esperem que no passe un altre any sense resposta. Ja se sap que l'esperança és l'última cosa que es perd.

© Copyright 2002-2007 Associació Salvem La Tossa