Associació Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008165
 
Manifest contra la construcció d'un camp de golf i una macrourbanització al paratge de la Tossa

 

La Tossa és una muntanyeta al límit oest del terme de Benicarló des d'on es pot contemplar, els dies clars, la plana que abraça quasi tot el terme municipal, el castell de Peníscola i fins i tot el delta de l'Ebre. Aquest mirador privilegiat, envoltat de vegetació autòctona en la seua part més alta, i de cultius de secà i regadiu en la resta, pot canviar greument si es duu endavant aquest macroprojecte.

El recursos hídrics dedicats a regar el camp de golf, més els dedicats als residents de la urbanització posarà en perill el fràgil equilibri hídric de la zona.

El poblat ibèric de la Tossa, possiblement un dels més importants de la província de Castelló, el qual es troba a hores d'ara per excavar, es veuria greument malmès si es transforma radicalment tot el seu entorn.

Davant d'aquest conjunt de raons, aquesta entitat demana a l'Ajuntament de Benicarló, a la Diputació de Castelló i a la Generalitat Valenciana que promoguen mesures per a la conservació d'aquest paratge com a espai agroforestal, per a la conservació del patrimoni arqueològic de la Tossa i per al no malbaratament dels recursos hídrics de la zona. Per tant, els sol·licitem el seu rebuig al PAI "La Tossa-Campo de Golf".

També volem fer una crida a la consciència i a la mobilització ciutadana contra la construcció d'aquest camp de golf i de la macrourbanització que l'envolta.Entitat:

Número de membres de l'entitat:

Nom del signant:

Càrrec dins de l'entitat:

_____________________, a _____ d _______________ de _____

Signatura:
També teniu disponible el manifest en format PDF en valencià i en castellano.


Un cop signada aquesta adhesió ens la podeu fer arribar a través de qualsevol membre de l'associació o enviant-la per correu a la següent adreça:

Carrer Crist de la Mar, 67 Baixos

12580 Benicarló (Castelló)

© Copyright 2002-2007 Associació Salvem La Tossa