Associació Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008134
 
Històric d'activitats

 

Per una Nova Cultura de l'Aigua

Divendres 18 de juliol de 2003

 • Xerrada a càrrec d'Àngel Aznar i Josep Ginovart, membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre a les 21:30 h a la Cambra Agrària
 • Recollida i signatura d'al·legacions a la Memòria i Estudi d'Impacte Ambiental del PHN

  II Cicle de Conferències al voltant de la Tossa

  A partir del 26 d'abril de 2003

  L'Associació Salvem la Tossa organitza el II Cicle de Conferències com a punt de trobada i reflexió sobre tres del puntals fonamentals en el desenvolupament d'un poble: l'urbanisme, el medi ambient i la participació ciutadana.

  1a Jornada Ornitològica a La Tossa

  5 d'octubre de 2002

  Amb motiu del Dia Mundial de les Aus, l'Associació Salvem La Tossa, APNAL-Ecologistes en Acció i SEO/Birdlife van celebrar la 1a Jornada Ornitològica a La Tossa.

  Festa del Rebrot de La Tossa

  21 de setembre de 2002

  El Col·lectiu Rebrot i l'Associació Salvem la Tossa han organitzat una jornada al carrer per celebrar la recuperació de la vegetació de La Tossa després de l'incendi que va patir pocs dies abans de que la promotora Terrazahar Golf & Resorts presentara un projecte per construir una macrourbanització per a 14.000 persones al voltant d'un camp de golf a La Tossa.

  I Cicle de Conferències al voltant de la Tossa

  A partir del 7 de juny de 2002

  L'Associació Salvem la Tossa organitza el I Cicle de Conferències com a punt de trobada i reflexió al voltant de les transformacions mediambientals que pot sofrir el nostre terme en els propres anys.

  Excursió Vine a conèixer La Tossa

  14 d'abril de 2002

  El diumenge 14 d'abril de 2002 va tindre lloc una excursió de PAI-porta a La Tossa per conèixer de prop els seus valors naturals i culturals.

  I Concurs de Fotografia Salvem La Tossa

  Fins el 17 de maig de 2002

  Convoquem un concurs de fotografia amb La Tossa com a tema obert a tot el món amb quatre categories de premis: a la millor fotografia de flora i fauna, de patrimoni cultural, paisajística i a la millor col·lecció 4 fotografies.

  Col·loqui-Debat sobre l'Associació a Càlig

  22 de març de 2002

  El divendres 22 de març de 2002 a les 20:30 al Centre Cultural de Càlig va tindre lloc una xerrada sobre la problemàtica de la Tossa promoguda per l'associació Crema Catalana.

  Al col·loqui es va informar dels aspectes socials, econòmics, medi-ambientals, culturals i legals relatius al PAI que preveu la instal·lació d'un camp de golf a la Tossa i una marcrourbanització. Van intervindre Francisco Arnau, Susana Piñana, Marc Flos i Pere Bausà entre d'altres. En acabar la xerrada els assistents van tindre l'oportunitat de participar en una taula rodona per debatre totes les qüestions referides en la xerrada.

  Presentació de la web

  12 de març de 2002

  El dimarts 12 de març del 2002 a les 20:30h al Saló d'actes del IES Joan Coromines, es va fer la presentació oficial de la web de l'associació a la premsa i públic assistent. Al mateix acte es va celebrar una roda de premsa per informar de les últimes notícies respecte a la problemàtica del camp de golf i es va procedir a la lectura pública de la carta de l'associació entregada al Sr. Alcalde de Benicarló.

  Veure informació apareguda en premsa.

  A l'històric trobareu les activitats que hem fet.

© Copyright 2002-2007 Associació Salvem La Tossa