Associació Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008134
 
Excursió Vine a conèixer La Tossa

 

14 d'abril de 2002

El diumenge 14 d'abril de 2002 tindrà lloc una excursió de PAI-porta a La Tossa per conèixer de prop els seus valors naturals i culturals. Comptarem amb la companyia de Pere Bausà, biòleg, que ens descobrirà els tresors de la flora i fauna que tenen el seu hàbitat a La Tossa. També ens acompanyarà José Manuel de Antonio Otal, arqueòleg, que ens parlarà sobre el poblat ibèric de La Tossa.

Anem!

Sortirem a les 9 del matí des de davant de l'Ajuntament per fer el recorregut a peu. Anirem per la vorera del carrer de Sant Francesc fins creuar la N340 per baix. Amb molt de compte, creuarem la carretera de Càlig per dirigir-nos tranquilament recorreguent el camí vell de Sant Mateu, deixant el camp de futbol municipal a la nostra dreta.

En arribar al lloc de concentració, situat aproximadament a la primera curva a l'esquerra de quasi noranta graus, al peu de la muntanya ens trobarem amb la gent que haja preferit arribar fins allí amb altres mitjans de locomoció menys primitius.

A les 11 del matí, des del punt de concentració, començarà el recorregut per la Tossa acompanyats per Pere Bausà i JM Otal que ens explicaran què hi podem trobar a la Tossa (encara).

Un parell d'hores després, o siga, al voltant de la una del migdia, procedirem a fer-li els honors al dinar que amb tantes ganes ens haurem preparat i que amb més ganes ens menjarem després d'haver-lo passejat des de casa fins La Tossa.

Després de dinar, cadascú serà molt lliure de tornar, quedar-se a voltar, a fer la xerradeta o a fer una bona migdiada (opció aquesta, altament recomanable).

Com que volem mantindre neta la Tossa que tant ens estimem, abans d'anar-nos-en cap a casa tindrem compte de no deixar escampada cap deixalla.

Concurs fotogràfic

L'associació està preparant un concurs de fotografia sobre La Tossa. No us deixeu la càmera al calaix.

...més coses

Veniu i ho veureu. No deixeu que us ho conten.

Fins el diumenge!

© Copyright 2002-2007 Associació Salvem La Tossa