Associaciˇ Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008134
 
Agra´ments

 

L'Associaciˇ Salvem La Tossa vol fer p˙blic el seu agra´ment els milers de persones que han firmat l'escrit d'adhesiˇ en contra del camp de golf que pretenen instalĚlar a La Tossa.

Agra´m especialment les aportacions de:

TambÚ volem agra´r a tots aquells que ens fan arribar els seus comentaris, opinions i suggeriments.

GrÓcies, a tots aquells que es fan resˇ d'aquesta problemÓtica ja siga manifestant-se p˙blicament, penjant pancartes al balcˇ o participant en les activitats que s'organitzen des de l'associaciˇ.

A l'IES Joan Coromines grÓcies per cedir-nos el salˇ d'actes per presentar aquesta web.

A la Caixa Rural de Benicarlˇ grÓcies per deixar-nos les seues instalĚlacions per a la celebraciˇ de les xerrades sobre la problemÓtica del camp de golf, el I Cicle de ConferŔncies al Voltant de La Tossa i les assemblees de l'associaciˇ.

Al setmanari El Dissabte per deixar-nos colĚlaborar en la seua publicaciˇ.

Al setmanari La Veu de Benicarlˇ per difondre la cobertura informativa que fa de la problemÓtica de l'associaciˇ i per la llabor de difusiˇ de les activitats de l'associaciˇ.

Agra´m a la comunitat de desenvolupadors de software lliure que ens ha permÚs construir aquesta web sense haver-nos de gastar ni un cŔntim.

I a tots els que heu dedicat una part del vostre temps a visitar aquesta web, moltes grÓcies. De tot cor, moltes grÓcies.

© Copyright 2002-2007 Associaciˇ Salvem La Tossa