Associació Salvem La Tossa


Dies esperant la resposta de l'Alcalde a la Carta Oberta
008165
 
El Rebrot de La Tossa

 

La Tossa està rebrotant. Després de l'incendi que va partir pocs dies abans de que la promotora Terrazahar Golf & Resorts, sl presentara el seu projecte de macrourbanització a l'Ajuntament de Benicarló, el paratge de La Tossa torna a presentar un aspecte esperançador. I per celebrar-ho, l'Associació Salvem La Tossa i el Col·lectiu El Rebrot hem preparat una festa per al proper dissabte 21 de setembre.

Potser l'Associació Salvem La Tossa ja la coneixeu: publiquem alguna coseta a El Dissabte, hem organitzat una excursió, un cicle de conferències, un concurs de fotografia, hem presentat 2700 al·legacions, ... i omplim el saló de plens de l'Ajuntament cada sessió ordinària. Però, per si encara no ens coneixeu, us direm que som una associació del poble integrada per més de 100 persones -moltes de les quals no tenen ni un pam de terra a la Tossa-, sense ànim de lucre i que té com objectiu fundacional la defensa i conservació del patrimoni cultural, històric, mediambiental i social de Benicarló.

Per la seua part, el Col·lectiu El Rebrot el formen un grup de jóvens compromesos, preocupats per tot allò que els envolta i amb moltes ganes de treballar. Van ser ells qui ens van proposar la realització d'una jornada cultural i a l'hora lúdica i informativa. I ho van fer amb tant d'entusiasme que no ens va quedar més remei que acceptar l'oferiment. Propostes com aquestes no abunden.

Així, doncs, per a la vesprada del 21 de setembre, si no plou, a la placeta dels bous us tindrem amanides un bon grapat d'activitats per a tots. No importa l'edat, sexe, nacionalitat, llengua, professió o condició social. Per als més menuts, hi haurà activitats amb fang i pintura. Per als més hàbils, us tenim reservades unes classes de jocs malabars. Per als més curiosos, tindrem tallers reciclatge de paper. Per als més manyosos, us mostrarem com podeu fer arbres decoratius amb material de rebuig. Per als més enjogassats, demostracions de jocs tradicionals. I per als més llèpols, xocalatà. També hi tenim preparada alguna sorpresa com ara... (si ho diem, ja no serà sorpresa!)

I l'entrada és gratuita! -fins i tot per als regidors de l'equip de govern municipal que esperem que s'estrenen en acudir a un acte organitzat per l'associació-.

Si teniu entre 0 i 115 anys, acudiu al rebrot de la Tossa. Recordeu: és sessió única.

Us esperem a tots!

Benicarló, 10 de setembre de 2002

© Copyright 2002-2007 Associació Salvem La Tossa